Liftmonteur verricht liftreparatie aan de liftdeuren

Modernisering

Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van uw lift komt de tijd om deze te vervangen óf juist te gaan voor het moderniseren van uw installatie. Het moderniseren van bestaande liften naar de laatste stand van de techniek is een veelgebruikt middel om kosten te besparen en veiligheid te vergroten.

Waarom moderniseren?

  • De lift verbruikt veel energie. Door de liftaandrijving te vervangen is een energiebesparing tot wel 75% realiseerbaar.
  • Het comfort en bedieningsgemak van uw installatie voldoet niet meer.
  • De lift staat regelmatig stil en heeft vaak storingen.
  • Het vervangen van oude relaisbesturingen door moderne microprocessortechniek. Dit verkleint de kans op storingen en verhoogt het ritcomfort.
  • De lift heeft een verouderde, uitgeleefde uitstraling. Met het vernieuwen van het cabine-interieur toont uw lift weer als nieuw.

Aan de hand van de status en ouderdom van de installatie doen wij u een vrijblijvend voorstel voor een modernisering. Wij hebben kennis van nagenoeg alle type liften en geven een gericht advies. Wij maken gebruik van merkonafhankelijke producten die vrij verkrijgbaar zijn op de markt. Ook als u nog geen klant bent bij Liftonderhoud maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.Vervanging van de lift?

Er zijn situaties waarin een vervanging van de lift interessanter lijk dan een gedeeltelijke modernisering. Dan kunnen wij adviseren of het mogelijk is om bestaande componenten, zoals geleiders en tegengewicht te behouden. Ook voor een totaalvervanging bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u graag een passend advies voor uw situatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze technische specialisten.

Voor een inspectie aan uw lift kunt u ons bellen op 085-301 9968 of ons contactformulier invullen. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak op locatie.