Gegarandeerd contact met onze calamiteitendienst

Geen nood!

Uw liftinstallatie is op dit moment waarschijnlijk voorzien van een spreekluistersysteem dat is afgeschermd door uw huidige onderhoudsfirma. Om u een altijd werkende spreekluisterverbinding te garanderen installeren wij altijd een vrij programmeerbaar en universeel communicatiesysteem dat onderdeel uitmaakt van ons geavanceerde Liftonderhoud Connect System (LOCS®).

Wij testen uw spreekluisterverbindng

Veilig communiceren met de buitenwereld is essentieel bij calamiteiten. LOCS® test de spreek- luisterverbinding automatisch en legt daarbij contact met een testnummer. De testresultaten en eventuele storingen worden direct aan de onderhoudsdienst gemeld. Hiermee heeft u de garantie dat u te allen tijde contact met onze calamiteitendienst kunt leggen in geval van nood.

Extra!

Testen van uw noodaccu bespaart tot 80% op vervangingskosten

De meeste leveranciers vervangen jaarlijks preventief de noodstroomaccu’s van uw spreek-luisterverbinding. Nodeloze verspilling van geld en een belasting voor het milieu. LOCS® test elke 3 dagen de werking van de ingebouwde noodaccu en geeft storingen automatisch door aan de onderhoudsdienst. Dankzij deze automatisch test vervangt Liftonderhoud Nederland de accu alleen als deze echt zijn functie verliest (gemiddeld eens per 3-5 jaar). Hiermee bespaart u minimaal 100 euro per jaar.

Door onze online applicatie kunt u online controleren of deze tests met succes zijn uitgevoerd.

  • Driedaagse test spreek-luisterverbinding
  • Driedaagse test van de noodaccu bespaart tot 80% op vervangingskosten
  • Online inzage in de status van uw spreek-luisterverbinding

Nieuws en hoogtepunten