Liftreparatie

U ontkomt er niet aan. Af en toe zal een liftreparatie nodig zijn vanwege vandalisme, onjuist gebruik, of gewoon vanwege slijtage. U bent hiervoor niet langer aangewezen op uw oorspronkelijke leverancier, dit verhaal is inmiddels achterhaald.

Liftonderhoud is door haar strenge selectie werknemers als geen ander in staat liftreparaties aan vrijwel alle merken uit te voeren. Ook voor advies en het herstellen van (arbo)- keuringspunten tegen scherpe prijzen kunt u bij ons terecht. Ongeacht of u reeds klant bij ons bent of niet.

Wanneer u van uw huidige leverancier een prijsopgave heeft ontvangen waarvan u erg bent geschrokken, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen u aangenaam verrassen.

Assistentie liftkeuringen

Ook wanneer de lift niet bij ons in onderhoud is kunnen wij voor u assistentie tijdens de keuring verlenen. U ontvangt dan direct een second opinion over de conditie van uw lift. Wanneer tijdens een liftkeuring tekortkomingen worden geconstateerd maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte om deze op te lossen waardoor uw lift zijn certificaat behoudt.

  • Scherpe offertes
  • Reparaties aan alle merken
  • Ook wanneer u nog geen klant bent
  • Strenge selectie werknemers
  • Gratis second opinion

 

Neem nu contact met ons op via 085 – 301 9968 of vul ons contactformulier in.Nieuws en hoogtepunten