Service en liftonderhoud Nederland

Onderhoud liften met Pay-Per-Ride® 

Onderhoud liften met Pay-er-Ride ®. Het is voor u heel gebruikelijk om uw auto naar de garage te brengen voor een onderhoudsbeurt wanneer deze 15.000 kilometer heeft gereden. Logisch, want uw auto is ten gevolge van het aantal afgelegde kilometers onderhevig geweest aan slijtage en natuurlijk wil u niet stil komen te staan door achterstallig onderhoud. 

Voor liften geldt exact hetzelfde. Toch is het in Nederland gebruikelijk dat liften worden onderhouden op basis van het aantal ritten dat de lift maakt maar een vooraf vastgesteld tijdsinterval. Op zich is dat vreemd, want waarom betalen voor een onderhoudsbeurt terwijl de lift in de afgelopen periode weinig tot niet gebruikt is?

Liftonderhoud kijkt niet naar de verstreken tijd. De verstreken tijd vinden wij minder interessant. Wat wij wèl interessant vinden is hoe intensief de lift wordt gebruikt, want meer ritten betekent meer slijtage. Daarom betaalt u bij ons per rit. Uw lift krijgt alleen onderhoud wanneer het ècht nodig is. Zo heeft u tot wel 50% minder servicebezoeken en bespaart u al snel op de kosten voor het onderhoud. 

Onderhoud liften met Pay-per-Ride®, maar hoe werkt het?

Uw lift wordt door ons uitgerust met een automatische rittenteller, deze zal via het Liftonderhoud Connect System ® communiceren met onze onderhoudsdienst. Zodra een vooraf ingesteld aantal ritten is bereikt wordt automatisch een servicebeurt ingepland om zo de goede werking en de veiligheid van de lift te kunnen waarborgen.

Wordt uw lift weinig gebruikt? Na een periode van weinig gebruikt stellen wij ons onderhoudsbezoek gewoon nog even uit. Zo bespaart u aanzienlijk op uw onderhoudskosten, tevens kunt u de levensduur van de lift verlengen. 

Minder gebruik = minder slijtage = minder kosten

Voor wie is Pay per Ride®? 

Liftonderhoud onderhoud liften met het Pay-per-Ride® onderhoudsconcept. Pay-per-Ride® wordt het meest gebruikt door VvE beheerders en Vastgoedbeheerders. Dit komt doordat deze klanten het meeste te maken hebben met budgetten. Vaak wordt er dan gekozen voor een kostenbesparende aanpak, zodat de VvE-bijdrage laag gehouden kan worden en de bewoners/ gebruikers van het pand de minste hinder ondervinden. 

Pay-Per-Ride® biedt u:

  • Lagere onderhoudskosten – Door 50% minder servicebezoeken
  • Een langere levensduur – Onderhoud liften alleen wanneer het ècht moet
  • Automatische planning van uw servicebeurten
  • Online inzage in het aantal onderhoudsbeurten en de duur van de onderhoudsbeurt

Meer weten?

Bel ons op: 085 301 9968, vul nu ons contactformulier in of vraag direct een offerte aan. Wij nemen direct contact met u op.

Nieuws en hoogtepunten