Liftmodernisering

  • Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze moderniseringsadviseurs of ontvangt u graag een vrijblijvend moderniseringsvoorstel? Bel ons of vul het contactformulier in dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op.
  • NPersoonlijk contact
  • NMerkonafhankelijk
  • NBespaar kosten

Modernisering (liftrenovatie)

Heeft uw huidige onderhoudspartij of liftleverancier aangegeven dat uw lift aan vervanging toe is? Veel mensen denken dat een verouderde lift volledig vervangen moet worden en dat er veel zware werkzaamheden bij komt kijken. Dat kan, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn!

 

Wat betekent liftmodernisering?

ij een liftmodernisering worden de verouderder hoofdcomponenten van de lift vervangen voor nieuwe hoofdcomponenten. Dit is een duurzame oplossing waarmee u aanzienlijk in de kosten bespaart. Tevens is het een goede manier om de betrouwbaarheid en veiligheid van uw lift(en) vergroten, zodat u onaangename verrassingen en liftstoringen kunt voorkomen.

Ook is het moderniseren van bestaande liften een veelgebruikte manier om uw lift(en) energiezuiniger te maken.

Liftservice

De voordelen van moderniseren

Is duurzamer dan een totaal vervanging
Bespaart aanzienlijk in de kosten
Verhoogd de veiligheid van uw lift(en)
Vergroot de betrouwbaarheid van uw lift(en)
Bespaart energie
Voorkomt liftstoringen en onaangename verrassingen
Verhoogd het comfort van de lift(en)
Vergoot de waarde van uw vastgoed

Merkonafhankelijk

In tegenstelling tot andere liftleveranciers en onderhoudsbedrijven, werken wij bij Liftonderhoud Nederland met vrij op de markt verkrijgbare producten en onderdelen van A-kwaliteit, die door ieder onderhoudspartij gerepareerd en onderhouden kunnen worden. Hierdoor profiteert u niet alleen van de scherpste prijs, het biedt u ook een breed scala aan moderniseringsopties. Dit resulteert in lage exploitatiekosten voor uw lift(en).

Vervanging van de lift?

Er zijn situaties waarin het vervangen van de lift interessanter lijkt dan een gedeeltelijke moderniseren. Wij kunnen u adviseren of het mogelijk is om bestaande componenten, zoals geleiders en tegengewicht te behouden. Dit zorgt voor een kostenbesparing voor de eigenaar van de lift, maar ook een stuk beter voor het milieu. Zo helpt u niet alleen uw eigen portemonnee maar ook het klimaat!

Bent u opzoek naar een totaalvervanging van de lift? Ook voor een totaalvervanging bent u bij ons aan het goede adres.

Advies

Wilt u graag een passend advies voor uw liftsituatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze technische specialisten. Wij zijn bereikbaar via 085 – 301 99 68 of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.  

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen!

Gegarandeerd contact met onze calamiteitendienst
Geen nood! Veilig communiceren met de buitenwereld is essentieel bij calamiteiten.
LOCS® zorgt ervoor.