liftreparatie

Liftreparatie

Liftreparatie nodig? Bij een storing of tijdens het uitvoeren van onderhoud kan het gebeuren dat er reparatie nodig is. Als u wilt dat de lift zo snel mogelijk weer in beweging komt en weer naar behoren functioneert, dan bent u bij Liftonderhoud aan het goede adres, ook als u nog geen klant bent bij ons.

 

Snelle liftreparatie

Een storing of defect kan optreden als gevolg van slijtage, stroomstoring, vandalisme of onjuist gebruik. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze specialisten reparaties uitvoeren voor ieder merk of type lift. Met onze landelijke dekking zullen wij er voor zorgen dat uw lift zo snel als mogelijk weer naar behoren functioneert.

Wij repareren niet alleen snel uw lift maar wij denken ook met u mee aan de toekomst. Door transparante en lange termijnoplossingen aan te bieden met bijvoorbeeld, energiebesparende liftonderdelen kunt u snel besparen op uw reparatiekosten en bent u klaar voor de toekomst.

 

Merkonafhankelijke producten

Veel liftleveranciers werken met afgeschermde producten. Dit zorgt ervoor dat u al snel vast zit aan uw liftleverancier en wordt snel gevraagd grote investeringen te doen bij het overstappen van liftleverancier.

Gelukkig doen wij dat heel anders, wij maken gebruik van merkonafhankelijke producten welke vrij verkrijgbaar zijn in de markt. Dit betekent dat u niet vast zit aan de oorspronkelijke fabrikant en wordt niet direct gevraagd grote investeringen te doen. Door te werken met vrij verkrijgbare producten kunnen wij scherpe prijzen hanteren.Advies

Dat iedere lift en situatie anders is dat begrijpen wij. Liftonderhoud is er voor u en uw liftinstallatie. Wilt u graag een passend advies over uw onderhoud- en liftsituatie? Neem contact op met 085 – 3019968 of vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur vrijblijvend contact met u op.

 

Nog geen klant?

Ook als u nog geen klant bent, kunt u bij Liftonderhoud terecht.

Heeft u van uw huidige leverancier een offerte ontvangen waarvan u geschrokken bent? Wij maken vrijblijvend een vergelijkingsofferte voor u op.

Heeft u een reparatie die u door ons willen laten uit voeren, maar u wil uw huidige onderhoudscontract nog niet opzeggen? Ook dan staan wij voor u klaar.


Waarom kiest u voor reparatie bij Liftonderhoud?

  • Snelle reparaties door landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Merkonafhankelijke producten en reparaties aan alle merken
  • Besparende en lange termijnoplossingen
  • Gratis second opinion
  • Ook wanneer u nog geen klant bent

Wilt u op korte termijn beschikken over een goed werkende lift? Vraag nu direct uw offerte aan!

Bij vragen neemt u contact met op via 085 – 301 9968 of vul ons contactformulier in.