Liftmodernisering

Modernisering

Modernisering: Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van uw lift kunnen er verschillende problemen opspelen. Dan komt de tijd om de lift te vervangen óf juist te gaan voor het moderniseren van uw installatie. Het moderniseren van bestaande liften naar de laatste stand van de techniek is een veelgebruikt middel om de lift energiezuiniger te maken en veiligheid te vergroten. Na het moderniseren is uw lift gebonden aan de hoge veiligheidsnormen die nu gelden binnen de markt.

Hoe werkt modernisering?

Bij modernisering worden bepaalde componenten in de lift vervangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de besturing, aandrijving of de deuren. Door het vervangen van deze componenten kunt u de veiligheid, beschikbaarheid, prestaties, comfort en levensduur van de lift verbeteren. Het moderniseren zal een aantal dagen in beslag nemen. Wij proberen de lift zo kort mogelijk buiten bedrijf te houden en houden u altijd op de hoogte over de voortgang. Door meer dan 25 jaar ervaring hebben wij kennis van nagenoeg alle type liften en geven een gericht advies met ogen op de toekomst. Wij maken gebruik van merkonafhankelijke producten die vrij verkrijgbaar zijn op de markt. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een scherpe offerte.

Waarom uw lift moderniseren?

  • Vanaf januari 2023 moeten alle gebouwen groter dan 100m2 een minimaal energie-label C hebben, anders mag uw lift niet meer gebruikt worden.
  • De lift verbruikt veel energie.
  • Het comfort en bedieningsgemak van uw installatie voldoet niet meer.
  • De lift staat regelmatig stil en heeft vaak storingen.
  • De lift heeft een verouderde, uitgeleefde uitstraling. Met het vernieuwen van het cabine-interieur toont uw lift weer als nieuw.

 

Voordelen van modernisering:

  • Uw mag in en na 2023 de lift blijven gebruiken.
  • Een energiebesparing tot wel 75% realiseerbaar.
  • Verkleint u de kans op storingen en verhoogt het ritcomfort.
  • Door het vernieuwen van het cabine-interieur toont uw lift een frisse uitstraling en ziet er weer uit als nieuw.Vervanging van de lift?

Er zijn situaties waarin het vervangen van de lift interessanter lijkt dan een gedeeltelijke modernisering. Wij kunnen u adviseren of het mogelijk is om bestaande componenten, zoals geleiders en tegengewicht te behouden. Dit zorgt voor een kosten besparing voor de eigenaar van de lift, maar ook een stuk uitstoot. Zo helpt u niet alleen uw eigen portemonnee maar ook het klimaat! Bent u opzoek naar een vervanging van de lift? Ook voor een totaalvervanging bent u bij ons aan het goede adres.

Advies

Wilt u graag een passend advies voor uw situatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze technische specialisten.

Inspectie

De liftmonteur zal een opname doen op locatie en kijken naar de technische conditie van de lift. Aan de hand van de status en ouderdom van de installatie doen wij u een vrijblijvend voorstel voor een modernisering. Voor een inspectie aan uw lift kunt u ons bellen op 085-301 9968 of ons contactformulier invullen. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak op locatie.