Reparatie lift

Reparatie van de lift

Lift defect en heeft u een reparatie van de lift nodig? Helaas ontkomt u er niet aan. Af en toe zal een liftreparatie nodig zijn. Dit is in de meeste gevallen vanwege vandalisme, onjuist gebruik, of gewoon vanwege slijtage. U wilt natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. U bent hiervoor niet langer aangewezen op uw oorspronkelijke leverancier, dit is inmiddels achterhaald. In de meeste gevallen moet er een reparatie verricht worden om het probleem op te lossen. Liftonderhoud helpt u bij het realiseren van een oplossing op de korte- en langetermijn. Door onze landelijke dekking kunnen onze servicemonteurs snel ter plaatse zijn. 

Liftonderhoud is door haar jarenlange ervaring als geen ander in staat liftreparaties aan vrijwel alle merken uit te voeren. Door onze strenge selectie werknemers beschikken wij over de beste technici van Nederland die voldoen aan de strenge certificeringseisen en is ons geen enkel probleem te ingewikkeld.

Uit onze ervaring blijkt dat de meeste liftreparaties betrekking hebben tot liftdeurrevisies, het vervangen van frequentieregelaars, snelheidsbegrenzers en het vervangen van besturingskasten. Dit kan veelal voorkomen worden door goed en gedegen onderhoud te verrichten aan de liftinstallatie. Ook kan Liftonderhoud helpen bij het advies en het herstellen van (arbo)- keuringspunten tegen scherpe prijzen kunt u bij ons terecht. Bent u nog geen klant? Geen zorgen ook dan helpen wij u graag verder. 

Wanneer u van uw huidige leverancier/ onderhoudspartner een prijsopgave heeft ontvangen waarvan u erg bent geschrokken, neem dan contact met ons op. Wij zullen voor u een second opinion doen en u aangenaam verrassen.

Wat zijn de voordelen van de liftreparaties van Liftonderhoud? 

  • Scherpe offertes
  • Snelle reparaties door landelijke dekking 
  • Reparaties aan alle merken
  • Gratis second opinion
  • Ook wanneer u nog geen klant bent


Assistentie bij liftkeuringen

Ook wanneer de lift niet bij ons in onderhoud is kunnen wij voor u assistentie tijdens de keuring verlenen. U ontvangt dan direct een second opinion over de conditie van uw lift. Wanneer tijdens een liftkeuring tekortkomingen worden geconstateerd kan het zijn dat de lift tijdelijk niet meer gebruikt mag worden. Om te zorgen dat uw liftinstallatie op korte termijn weer optimaal werkt, maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte om deze keuringspunten op te lossen waardoor uw lift zijn certificaat behoudt.

  • Snelle reparaties door landelijke dekking 

Wilt u op korte termijn beschikken over een goed werkende lift? Neem nu contact met ons op via 085 – 301 9968 of vul ons contactformulier in. Nieuws en hoogtepunten