Liftonderhoudscontract vergelijken

Besparen begint nu

Loopt uw liftonderhoudscontract aan het einde van het jaar af? Vergelijk uw liftonderhoudscontract tijdig. U heeft niet alleen tijd nodig om het contract te vergelijken, maar u heeft ook de tijd nodig om een nieuwe partij te zoeken.

 

Evaluatievragen die helpen bij het vergelijken

  • Hoe ervaart u het contact?
  • Hoe ervaart u de onderhoudsbeurten nu, zijn deze goed en naar wens uitgevoerd?
  • Zijn de storingsopvolgingen naar wens verlopen?
  • Denkt uw huidige onderhoudspartij met u mee?
  • Is uw huidige serviceovereenkomst nog marktconform? Betaalt u niet te veel voor wat er geleverd wordt?

Als u twijfelt over bovenstaande punten dan adviseren wij u dit snel te bespreken met uw huidige onderhoudspartij. Komt u er met uw huidige leverancier niet uit dan is het verstandig om bij andere liftenbedrijven een offerte te gaan opvragen.

 

Vergelijk uw liftonderhoudscontract

Wanneer u het contract gaat vergelijken is het belangrijk dat u beschikt over een goede offerte. Vaak zien wij dat er binnen de liftenwereld appels met peren worden vergeleken. Daarom is het belangrijk dat u een goede vergelijkingsofferte heeft welke één op één kunt vergelijken met uw huidige onderhoudscontract.

 

Liftonderhoud Nederland

Door meer dan 25 jaar ervaring is Liftonderhoud Nederland dé specialist in gedegen liftonderhoud. Door onze regio-indeling bieden wij een landelijke dekking. Veiligheid en een goede werking van de lift staan bij ons voorop. Door over te stappen naar Liftonderhoud Nederland beschikt u niet alleen over een goedwerkende en veilige lift, maar bespaart u ook al snel tussen de 20 en 50% op onderhoudskosten.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een aanvraag voor een vrijblijvende offerte dat heeft u zo geregeld. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen klikt u hier. Ook kunt u altijd bellen met één van onze liftspecialisten op 085 – 301 99 68. Onze liftspecialisten helpen u met een passend advies voor uw liftsituatie.

Nieuws en hoogtepunten