Besparen op liftonderhoud

Besparen op liftonderhoud?


Besparen op liftonderhoud? Nadat u jarenlang teveel heeft betaald voor het onderhoud van uw lift is het nu tijd om het helemaal anders te doen. Liftonderhoud helpt u hierbij. Hoe?

Uit onze ervaring is gebleken dat er een grote uit onvrede in de markt is over de huidige dienstverlening van de liftindustrie, daarom stellen wij uw wensen centraal. Dit doet Liftonderhoud door geen standaard offertes uit te brengen, maar maatwerk oplossingen met lange termijnoplossingen die vriendelijk zijn voor uw portemonnee en die de levensduur van uw lift aanzienlijk verlengen. U betaalt voor wat u krijgt en zo krijgt ook de lift de aandacht die hij verdient. 

Zo kunt u op deze site lezen hoe u door de slimme werkwijze en een uniek concept, het Liftonderhoud Service Programma, tot wel 30% kunt besparen op uw onderhoudskosten. Want als u geld kunt besparen zullen wij u graag vertellen hoe u dit kunt doen. 

Besparen op liftonderhoud met het Liftonderhoud Service programma

Door meer dan 25 jaar ervaring is Liftonderhoud gespecialiseerd in goed en gedegen onderhoud. Veiligheid en een goede werking van de lift staan bij ons voorop. Wij combineren hoge kwaliteit met scherpe prijzen. Zo kan de goede werking en veiligheid van de lift worden gewaarborgd door middel van lange termijnoplossingen en goede service door de beste technici van Nederland.

Door te werken met merkonafhankelijke producten bent u nooit afhankelijk van Liftonderhoud en wordt u niet gevraagd grote investeringen te maken bij het overstappen van onderhoudspartner. Zo kunt u onnodige facturen en korte termijnoplossingen voorkomen.

Wat zijn de voordelen van de service van Liftonderhoud? 

  • Door meer dan 25 jaar ervaring dé onderhoudsspecialist van Nederland
  • Preventief en gedegen onderhoud aan vrijwel alle type liften
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Merkonafhankelijke producten
  • Lange termijnoplossingen
  • Snelle onderhoudsservice
  • Landelijke dekking
  • 24/7 alarmdienst
  • 24/7 Online inzage in uw liftgebruik

 

Liftstoring?

Heeft de lift een storing of is deze defect? Liftonderhoud beschikt over een storingsdienst welke gegarandeerd 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaarstaat. Met onze landelijke dekking kunnen wij u van dienst zijn in het hele land.

Nog geen klant of heeft u een onderhoudsovereenkomst met een andere partner? Wij stellen geheel vrijblijvend voor u een vergelijkingsofferte op. Zo weet u dat u de beste service krijgt en niet te veel betaald voor uw onderhoud.

Advies

Dat iedere lift en situatie anders is dat begrijpen wij. Liftonderhoud is er voor u en uw liftinstallatie. Wilt u graag een passend advies over uw onderhoud- en liftsituatie? Neem contact op met 085 – 3019968 of vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur vrijblijvend contact met u op.

 

Nieuws en hoogtepunten